"J'AI DEUX AMOURS, MON PAYS ET PARIS!"

 

Josephine Baker - (1906 - 1975)

 

Als Nederlandse organisatie zijn wij reeds vele jaren werkzaam- en bovendien gevestigd in Parijs.

Wellicht daarom spreekt de toepasselijkheid van bovenstaande lofzang uit een wereldberoemd chanson van Josephine Baker ons aan en herkennen wij hierin ook onze eigen gevoelens ten opzichte van het land waarin wij al vele jaren gevestigd zijn en de prachtige stad waarin wij eveneens vele jaren werkzaam zijn.

 

Sommige medewerkers binnen onze organisatie zijn reeds sedert 1973 in het Parijse toerisme werkzaam met als logisch gevolg dat deze activiteiten in de loop der jaren werden gebundeld in een organisatie welke in november 1981 werd opgericht.

Mede dankzij ons jarenlang verblijf in "La Douce France" hebben wij unieke contacten- en veel ervaring opgebouwd en zijn wij, weliswaar met een vleugje "gepast" chaufinisme, nog altijd vol enthousiasme actief in dit prachtige land en vanzelfsprekend vindt u deze gevoelens terug in onze handelwijze en de kwaliteit van het produkt.

 

Zoals geschreven, zijn wij reeds sedert 1973 (!) op het gebied van toerisme werkzaam in Parijs, hebben wij ons in november 1981 uiteindelijk als reisorganisatie bedrijfsmatig gevestigd en sedert 1998 werden de activiteiten uitgebreid naar het gebied van sport- en muziekevenementen, beursbezoek, tentoonstellingen, groeps- en pivérondleidingen, themareizen van groeps- en bedrijfsuitstapjes en VIP-begeleiding in de stad Parijs al dan niet in combinatie met een evenement.

 

Als van oorsprong Nederlands bedrijf zijn onze medewerkers vanzelfsprekend Nederlandstalig zodat, ondanks onze sterk verfranste "roots", de communicatie tussen klant en bedrijf zo optimaal mogelijk kan plaatsvinden. Bovendien hebben wij ons juist in Parijs gevestigd om de persoonlijke communicatie tussen klant en onze organisatie zo optimaal mogelijk te houden door onze klanten ook in het buitenland op de plaats van bestemming persoonlijk te kunnen verwelkomen en desgewenst te kunnen begeleiden. Met deze handelwijze nemen wij als organisatie een wel zeer speciale positie in. Immers niet alleen is uw zgn. "vakantieland" in feite ons thuisland echter de mensen achter de organisatie treft u op uw reisbestemming persoonlijk aan en dat is een toch wel bijzondere situatie, voor vele klanten een geruststellende gedachte en gezien de reacties achteraf voor velen zelfs een doorslaggevende factor.

 

Tienduizenden klanten zijn u reeds voorgegaan en met een dankbaar- en voldaan gevoel vol positieve indrukken weer huiswaarts gekeerd.

 

Mogen wij u binnenkort ook in Parijs begroeten?

 

Wellicht een spoedig tot ziens ofwel....

 

A bientôt à Paris!

PARIJS DIREKT / Events in France

c/o 66, avenue des Champs-Elysées

75008 PARIS

FRANCE

Website: www.parijsdirekt.nl

Kontakt: info@parijsdirekt.nl