Bedrijfsuitstapjes / incentives

 

Onze directeur werkt sedert 1973 als erkende stadsgids in Parijs. Vele tienduizenden toeristen werden door hem begeleid.

Toentertijd was dit zijn lust en zijn leven en eigenlijk is het altijd zo gebleven. Om in de franse sfeer te blijven.... goede wijn behoeft geen krans!

Sedert 1981 zijn wij bedrijfsmatig actief geworden in Parijs en hebben wij de afgelopen decennia een schat aan ervaringen opgedaan en waardevolle connecties opgebouwd die nu als ingrediënten dienen om de meest fantastische- en spectaculaire reizen te kunnen organiseren.

Veel gezelschappen, w.o. bedrijven met wel heel specifieke wensen en thema's voor hun klanten en/of medewerkers, zijn u reeds voorgegaan!

Iedere reis was- en is opnieuw een feest, niet alleen voor hun echter ook voor ons!

Parijs is geen stad maar een wereld met vele gezichten hetgeen zich telkenmale- en iedere reis weer opnieuw openbaart. Parijs is boeiend en opwindend, Parijs is nostalgisch en ja zelfs verslavend!

De moraal van het verhaal.....uw (bedrijfs)uitstapje is bij ons in goede handen en wordt met een Frans hart en een Bourgondische ziel begeleid!

U zult verrast zijn wat wij u uit een meer dan 45-jarige denktank kunnen aanbieden! Origineel is het zeker en budgetair komen wij er altijd wel uit. Maak uw wensen kenbaar via email en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en maak alvast, nota bene in uw eigen taal, kennis met uw "Parijsspecialist" want na 45 jaar Parijservaring denken wij dit met een gerust hart te mogen- en te kunnen stellen.

Niet voor niets luidt ons credo: uw vakantieland is ons thuisland!

Wellicht tot ziens in Parijs?

 

PARIJS DIREKT / Events in France

c/o 66, avenue des Champs-Elysées

75008 PARIS

FRANCE

Website: www.parijsdirekt.nl

Kontakt: info@parijsdirekt.nl